• Voegwerk door Zuidema

Voegwerk

voorbeeld voegwerk Zuidema Metselwerken
impressie voegwerk

Zuidema metselwerken kan ook alle voegwerkzaamheden professioneel voor bedrijf en particulier uitvoeren.
Naast de diverse soorten nieuwbouwvoegwerk voeren wij ook gevelrenovaties en gevelreinigingen uit. Hieronder vindt u een korte beschrijving van onze drijfveer.

voorbeeld voegwerk Zuidema Metselwerken
voegwerk met twee kleuren stenen

Gevels voegen

Het klimaat in Nederland met regen, vorst, wind, kou en warmt heeft effect op de hoedanigheid van de voegen. De kwaliteit van de gevel gaat in de loop van de tijd achteruit . Ouderdom en achterstallig onderhoud is van invloed op de gevel, dit is te zien aan de kleur. Water en vorst tast de kwaliteit en kleur aan.

Een slechte voeg, heeft een grote invloed op de isolatie van de woning. Maar ook schimmel, doorslaan van de muren, en lekkages kunnen het gevolg zijn van een slecht onderhouden gevel.

voorbeeld metselwerk Zuidema Metselwerken
gevelreiniging door Zuidema metselwerken

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is specialistisch werk. Het is meer dan het uithakken en opnieuw voegen van bestaande gevels. Het begint er mee, maar minstens zo belangrijk zijn ook reiniging en impregneren van de gevel.

Elke werkwijze bij gevelrenovatie begint met een visuele inspectie van de muur. We stellen vast welke behandelingen het object moet ondergaan. We kunnen muren met hoge druk en warm water, een speciale minerale techniek of chemisch reinigen. Nieuwbouw hoeft vaak alleen maar geïmpregneerd te worden. Bij gebouwen die al een paar jaar oud zijn is de meest voorkomende combinatie reinigen met impregneren.

voorbeeld metselwerk Zuidema Metselwerken
vakmanschap gaat jaren mee

De kern

Milieuvriendelijk Efficiënt Behoud gevel Breed inzetbaar Concurrerend.

Een vrijblijvend gesprek